Spirit into matter

en de kunst van het luisteren

Luisteren we wel naar onze eigen woorden, verlangens en signalen van ons lichaam, of reageren we ongemerkt op basis van ‘wat anderen van ons verwachten'.
Herkennen we waar we onszelf in de steek laten?
Rusten in jezelf, verwerken van emoties, en loslaten, hoe doe je dat?
In deze voordracht zullen we ingaan op de valkuilen die ons afhouden onze eigen weg te gaan, we gaan experimenteren met ‘spirit into matter', en verder is er veel ruimte voor vragen.

In haar laatste boek "Naar een nieuw perspectief " beschrijft Clara, op basis van haar 40 jarige ervaring, de stappen op het spirituele pad die leiden tot het vrijmaken van ‘bevroren' emoties en diep verankerde overtuigingen.

Meerdere leermeesters hebben haar op dit pad begeleid, waaronder Barbara Brennan van de 4 jarige Professional School for healing in de V.S., Peter Levine van de 3 jarige Trauma healing opleiding, Sandra Maitri van de Ridhwan school in Engeland (10 jaar), en nog vele anderen (zie website onder C.V.).
Een 30 jaar lange meditatie practice, vele spirituele reizen, retreats in Boeddhistische kloosters in de Himalya en Nepal, en verblijven in ashrams in India herbevestigden diepgaande ervaringen.