Spiritualiteit in actie

 “Spirit into matter”

Als de 'spirit' die door ons heen stroomt meer ruimte krijgt, worden allerlei (mentale/emotionele) reactie-patronen in ons geraakt, die 'bevrijd' willen worden. Maar automatische gedragspatronen (gewoonten) en overtuigingen geven zich niet zomaar gewonnen. Liefdevolle aandacht is nodig om ze te doen smelten.

Vaak denk je te weten wie je bent, maar wat je voelt zijn aspecten van je persoonlijkheid: patronen die je afhouden van het ervaren van echte vrijheid.

In maandelijkse thema bijeenkomsten, waarin ontmoeten rondom levensvragen uitgangspunt is, zullen we aangemoedigd worden om te leren luisteren naar wat er in ons leeft; onze be-leving. We kunnen welwillend en respectvol aandacht schenken aan de gewaarwordingen die horen bij ons lichaamsgevoel; de signalen die ons de weg wijzen op ons levenspad.

Als je een verlangen ervaart om je zelf op een dieper niveau te ontvangen, dan ben je welkom op bijeenkomsten waarin we gezamenlijk mediteren en ervaringen uitwisselen over wat 'spirit' in jou aanraakt.

Tijd: iedere 4e zaterdag van de maand van 11.00 tot 13.00 uur. Vanaf september 2019.

Locatie: Arnhem-Noord 

Aanmelden: [javascript protected email address]